Veelgestelde
vragen.

Hier vindt u veelgestelde vragen terug. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel niet om ons te contacteren!

contacteer ons

Is mijn bedrijf te klein voor jullie digitale marketing coaching service?

Niemand is te klein voor onze diensten. Het hangt puur af van waar je naartoe wilt. Als je je bedrijf digitaal wil laten groeien, dan kunnen wij je helpen.

Eerdere samenwerkingen met digitale bureaus hebben geen goede resultaten opgeleverd. Hoe kan u garanderen dat Social Issue wel een goede keuze is?

We nemen uitgebreid de tijd om de noden van je bedrijf te analyseren. Door een duidelijke communicatie, een persoonlijke aanpak en continue opvolging streven we naar vooruitgang op ieder mogelijk vlak.

Waarom zou je kiezen voor Social Issue?

Wij gaan voor een persoonlijke aanpak met aandacht voor de identiteit van jouw bedrijf. Bovendien onderscheiden we ons van concurrenten met onze full-service aanpak. U kan zowel voor een volledige dienstverlening bij ons terecht als voor een beperkte opdracht (bijvoorbeeld enkel social media marketing). Voor ieder wat wils dus!

Hoe gaan we te werk?

Aan iedere samenwerking gaat een intakegesprek vooraf. Hierin bepalen we wat jij als klant nodig hebt. Nadien wordt een offerte gestuurd en gaan we na goedkeuring van start met de vooropgestelde planning.