Less is more.

social issue.

Design &
branding

Een goede branding start met een logo of beeldmerk, een huisstijl, een kleurkeuze en een sterke bedrijfsnaam die perfect bij jouw bedrijf, diensten en/of producten passen. Kort samengevat: branding is de volledige presentatie van jouw zaak. In een wereld waarin beelden steeds belangrijker worden, is dit essentieel.

Bovendien bestaat een brand uit meer dan het creëren van een huisstijl. Vandaag komt zowel content als context meer aan de pas. De content omvat een rijkelijke presentatie van de bedrijfsidentiteit. Waar staat je bedrijf voor? Wat zijn je kernwaarden?

Hulp nodig om van het bedrijf een merk te maken?

vraag vrijblijvend je offerte aan

Waarom kiezen voor social issue?

Branding verhoogt de visibiliteit van je bedrijf en/of product.

Een merk met een verhaal: dat spreekt mensen aan.

Een berekende branding strategie creëert verbondenheid met je klanten.

Als een uitgesproken merk heb je voorsprong op de concurrentie.

Logo &
huisstijl

Een logo bedenk je niet met een vingerknip. Het vereist zowel artistieke als technische vaardigheden. Start je nog maar net met een bedrijf of wil je jouw oude logo eens vanonder het stof halen? Wij beginnen altijd met een uniek en pakkend logo design omdat jouw bedrijf zich zo kan onderscheiden van de rest.

Wat bieden we aan?

Ontwerp van logo en huisstijl, prijslijsten, bedankkaartjes, visitekaartjes, afsprakenkaartjes, officiële documenten , kleuren, lettertypes en patronen en nog veel meer.

vraag vrijblijvend je offerte aan

Reclamemateriaal

Adverteren kan op veel manieren. Online advertenties zijn populairder dan ooit, maar vergeet de flyers, brochures en visitekaartjes niet. Laat een krachtige, maar vooral persoonlijke indruk na door een opvallend design. Het doel? De klant moet jouw bedrijf in het geheugen geprent hebben.

Social Issue kleurt graag buiten de lijntjes. We streven creativiteit en eigenheid na. Het is onze grote passie om compleet uiteenlopende verhalen te vertalen naar visuele expressies. Als je écht wil opvallen, zijn grafische skills en een hoop creativiteit onmisbaar.

Wat bieden we aan?

Ontwerp en aanleveren van flyers, vlaggen, banners, brochures, en veel meer.

vraag vrijblijvend je offerte aan

Packaging
design

Packaging is een belangrijk element geworden bij het succes van een merk. Verpakking maakt merken tastbaar: je kunt het vastpakken, voelen, ruiken én hergebruiken. Technologische ontwikkelingen zorgen er bovendien voor dat we deze ervaringen steeds rijker kunnen maken. Packaging design is een zoektocht naar een aantrekkelijke visuele uitstraling, een goed structureel ontwerp en kiezen voor materiaal dat het ontwerp naar het juiste niveau tilt.

Wat bieden we aan?

Ontwerp en aanleveren van linten, stickers, inpakpapier, verzenddozen, cadeaubonnen en veel meer.

vraag vrijblijvend je offerte aan

Merchandising

Indien u dat wenst, voorzien wij fysieke producten waarop het logo geprint, gegraveerd of geborduurd wordt. Er bestaat een uitgebreid aanbod van promotieartikelen zoals pennen, kleding, sleutelhangers, relatiegeschenken enzovoort.

Wat bieden we aan?

Ontwerp van truien, T-shirts, pennen, powerbanks, USB-sticks en veel meer.

vraag vrijblijvend je offerte aan